Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g414g282kcal6.6g61.7g0.4g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow25g34kcal1.8g3g1.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)83g70kcal0.8g2.9g5.8g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)41g108kcal10.8g0.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g986kcal40g136.4g29.6g0g
Valittu annoskoko625g493kcal20g68.2g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna313g247kcal10g34.1g7.4g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438