Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g104g469kcal8g70.8g16.7g3.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)52g328kcal0g0g36.5g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g208g479kcal0.8g25g41.7g1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g104g115kcal0.5g15.6g5.2g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)156g798kcal7g89.1g53.1g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4378kcal32.6g401g306.4g31.4g
Valittu annoskoko625g2189kcal16.3g200.5g153.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna313g1095kcal8.2g100.3g76.6g7.9g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496