Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g235g54kcal3.3g8g0.9g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g5.9g14kcal0.2g1.5g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl117g399kcal2.3g3.5g41g0g
Katkarapu 211g144kcal30.5g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1334kcal75.8g34.2g97.4g2g
Valittu annoskoko625g667kcal37.9g17.1g48.7g1g
Annoskoko puolitettuna313g334kcal19g8.6g24.4g0.5g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528