Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 72g46kcal2.3g3.5g2.5g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g360g396kcal90g0g3.6g0g
Korppujauho (Pirkka)60g215kcal8.4g42g1.3g3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1694kcal234.6g92.6g41.8g6g
Valittu annoskoko625g847kcal117.3g46.3g20.9g3g
Annoskoko puolitettuna313g424kcal58.7g23.2g10.5g1.5g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567