Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha275g457kcal52.3g0g27.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)138g90kcal4.4g6.6g4.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g36g115kcal3.2g18.6g2.1g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.3g0.2g2.2g
Kananmuna kuoreton 76g108kcal9.5g0.2g7.8g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1612kcal141.6g65g85g11.2g
Valittu annoskoko625g806kcal70.8g32.5g42.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g403kcal35.4g16.3g21.3g2.8g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675