Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g197g187kcal13.8g29.5g2g15.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g171g582kcal24g0g53.1g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g137g27kcal3.4g1.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.4g2.8g0.1g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 43g141kcal0.9g1.3g15g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2079kcal88.4g75.4g157.4g34g
Valittu annoskoko625g1039kcal44.2g37.7g78.7g17g
Annoskoko puolitettuna313g520kcal22.1g18.9g39.4g8.5g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272701