Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)493g315kcal15.8g23.6g17.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g63kcal1.9g12.9g0.2g0.6g
Oivariini, 60 (100g)19g102kcal0.2g0.2g11.1g0g
Pinaatti 92g12kcal1.5g0.4g0.3g1.2g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g995kcal38.8g76.6g57.6g3.6g
Valittu annoskoko625g498kcal19.4g38.3g28.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g249kcal9.7g19.2g14.4g0.9g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727