Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 86g182kcal8.5g0.8g16.3g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g129g74kcal1.8g16g0.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 52g15kcal1g1.8g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 344g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix8.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.6g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Ruohosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g568kcal23.4g40.8g34g3.6g
Valittu annoskoko625g284kcal11.7g20.4g17g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g142kcal5.9g10.2g8.5g0.9g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.3g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845