Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g67g40kcal1g8.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit14g19kcal0.4g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g153kcal3.6g25.4g4.2g4.2g
Valittu annoskoko625g77kcal1.8g12.7g2.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g38kcal0.9g6.4g1.1g1.1g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273720