Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g135g30kcal1.4g6.1g0g2.7g
Tonnikala öljyssä 77g145kcal20.8g0g6.9g0g
Kesäkurpitsa162g28kcal0.6g4.1g1g1.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 18g161kcal0g0g18.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g167g58kcal1.7g11.3g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g885kcal51g50g54g14.6g
Valittu annoskoko625g443kcal25.5g25g27g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g221kcal12.8g12.5g13.5g3.7g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741