Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 314g694kcal54.9g0g53.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g47g132kcal8.5g0.2g10.8g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%42g119kcal12.7g0.6g7.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)105g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.6g9kcal0.3g2g0.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g7.8g55kcal0g0g6.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g105g188kcal2.6g7.3g15.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2660kcal181g21.4g205.2g0.4g
Valittu annoskoko625g1330kcal90.5g10.7g102.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna312g665kcal45.3g5.4g51.3g0.1g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274954