Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g124g395kcal14.8g0.4g37g0g
Herkkusieni säilyke 167g28kcal3.5g0.3g0.5g4g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Punaviini 36g26kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g254g834kcal33.3g164.5g4.8g17.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2602kcal104.4g334.6g86g45g
Valittu annoskoko625g1301kcal52.2g167.3g43g22.5g
Annoskoko puolitettuna313g651kcal26.1g83.7g21.5g11.3g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981