Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 184g407kcal32.2g0g31.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 322g58kcal1.8g8g1.3g2.3g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss18g62kcal4g0g5.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 92g303kcal1.8g2.8g32.2g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g9g35kcal3g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1731kcal85.6g21.6g144.8g4.6g
Valittu annoskoko625g866kcal42.8g10.8g72.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g433kcal21.4g5.4g36.2g1.2g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134