KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.3g
Lanttu 88g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Kukkakaali 88g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.5g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 35g8.1kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl59g50kcal0.8g2.6g4.1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g103g113kcal18.5g1.5g3.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g44g110kcal8.4g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g843kcal66.2g57.8g36.8g15.8g
Valittu annoskoko625g421kcal33.1g28.9g18.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g211kcal16.6g14.5g9.2g4g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146