Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)99g346kcal13.3g64.8g2.9g5.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha198g328kcal37.5g0g19.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow198g158kcal8.3g25.7g1.8g6.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g124g136kcal3.7g4g12.4g0g
Rypsiöljy 7.4g66kcal0g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2067kcal125.6g189g88.6g24g
Valittu annoskoko625g1033kcal62.8g94.5g44.3g12g
Annoskoko puolitettuna313g517kcal31.4g47.3g22.2g6g
Arvot/100g100g165kcal10g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390