Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 112g33kcal1.1g5g0.4g2.1g
Herkkusieni 49g7.9kcal1g0.1g0.2g0.7g
Tomaattimurska 132g39kcal0.7g7g0.3g2.5g
Katkarapu 66g45kcal9.5g0g0.7g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 33g99kcal5.9g0.4g8.2g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty198g277kcal10.2g55.2g1.3g6.7g
Valkosipuli 2.6g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1023kcal58g139.4g22.4g25.4g
Valittu annoskoko625g511kcal29g69.7g11.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna313g256kcal14.5g34.9g5.6g6.4g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753