Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 277g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.1g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g111g67kcal1.7g14.4g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha111g184kcal21.1g0g11.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g55g17kcal0.5g2.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g665kcal48.6g41.4g33.4g4.6g
Valittu annoskoko625g333kcal24.3g20.7g16.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g166kcal12.2g10.4g8.4g1.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177