Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu239g525kcal20.3g15.5g43g3.3g
Ketsuppi, Felix18g16kcal0.2g3.8g0.1g0g
Sinappi 18g24kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka82g47kcal0.3g11.4g0.1g0.9g
Ruokakerma 5%, Valio149g97kcal2.2g6.3g7.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)119g310kcal31g1.8g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2038kcal109.6g82.6g144.2g9g
Valittu annoskoko625g1019kcal54.8g41.3g72.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g510kcal27.4g20.7g36.1g2.3g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493