Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g50g223kcal11.1g0.5g19.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g34g94kcal6g0.2g7.7g0g
Bataatti, kuorittu 118g95kcal1.8g19.8g0.1g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Paprika vihreä 50g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g67g74kcal15.5g0g1.3g0g
Vesi118g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)12g4.7kcal0.2g0.7g0.2g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g67g52kcal1g6.7g2.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1170kcal74.2g70g63.6g16g
Valittu annoskoko625g585kcal37.1g35g31.8g8g
Annoskoko puolitettuna313g293kcal18.6g17.5g15.9g4g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277740