Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 336g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 224g73kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.4g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g45g54kcal1.4g2g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g344kcal6.4g33.6g17.2g12.2g
Valittu annoskoko625g172kcal3.2g16.8g8.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g86kcal1.6g8.4g4.3g3.1g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011