Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 253g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus89g58kcal1.4g13.3g0.1g1.2g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä101g69kcal3.1g12.1g0.7g3g
Atria broilerin fileesuikale naturell177g195kcal40.7g0g3.7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.6g16kcal0.5g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g673kcal91.4g52.6g11.2g8.4g
Valittu annoskoko625g337kcal45.7g26.3g5.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g168kcal22.9g13.2g2.8g2.1g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084