Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)141g495kcal21.2g94.8g3.5g4.2g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g67g73kcal9.8g0.7g3.3g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g97g386kcal22.2g0g31.8g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss67g35kcal3.8g3.5g0.3g2.1g
Maissi jyvät 67g96kcal1.9g17g1.6g2.5g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g43g13kcal0.8g2.4g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 133g85kcal4.3g6.4g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2429kcal130g251.2g95.6g17.6g
Valittu annoskoko625g1214kcal65g125.6g47.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g607kcal32.5g62.8g23.9g4.4g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741