Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 90g61kcal13g0g1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g249g723kcal27.4g137.1g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka7g5.7kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g200g319kcal4.2g7.6g29.9g0.2g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2493kcal92.6g300g100.4g3.8g
Valittu annoskoko625g1247kcal46.3g150g50.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g623kcal23.2g75g25.1g1g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551