Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos3g22kcal0g0g2.4g0g
Valkokaali keräkaali 302g84kcal3.6g12.3g0.6g6.3g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3g8.5kcal0.3g0.2g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g76g91kcal1.7g3.6g7.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen121g168kcal22.9g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g797kcal58.4g41.4g40g16.6g
Valittu annoskoko625g399kcal29.2g20.7g20g8.3g
Annoskoko puolitettuna313g199kcal14.6g10.4g10g4.2g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279744