Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g213g179kcal2.3g39g0.9g3.8g
Canderel makeutusjauhe89g341kcal2.6g82.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 45g167kcal0.1g2.4g17.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g45g31kcal0.9g1.5g2.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 173g595kcal17.7g121.4g2.1g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2856kcal59.8g506.6g60.4g20.4g
Valittu annoskoko625g1428kcal29.9g253.3g30.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g714kcal15g126.7g15.1g5.1g
Arvot/100g100g228kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917