Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 383g310kcal6g64.5g0.2g11.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl77g65kcal1.1g3.4g5.4g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g781kcal15.6g141g11.4g24.4g
Valittu annoskoko625g390kcal7.8g70.5g5.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna313g195kcal3.9g35.3g2.9g6.1g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920