Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 138g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen184g256kcal35g0g12.9g0g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka51g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio92g129kcal2.6g6g11.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio69g201kcal18g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1315kcal117.6g35.2g79.2g7g
Valittu annoskoko625g657kcal58.8g17.6g39.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g329kcal29.4g8.8g19.8g1.8g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280165