Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 201g688kcal20.4g140.4g2.4g7g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Leivinjauhe 8.8g16kcal0.5g3.3g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 265g70kcal8.7g8.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 106g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g357kcal0g0g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2556kcal82.4g311.4g103.2g14g
Valittu annoskoko625g1278kcal41.2g155.7g51.6g7g
Annoskoko puolitettuna313g639kcal20.6g77.9g25.8g3.5g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589