Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 330g732kcal57.8g0g56.2g0g
Kananmuna kuoreton 61g86kcal7.6g0.2g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale8.3g5kcal0.8g0.4g0g6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 55g165kcal9.9g0.7g13.8g0g
Pinaatti 138g18kcal2.2g0.6g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2030kcal157.4g7g153.4g16.8g
Valittu annoskoko625g1015kcal78.7g3.5g76.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna313g508kcal39.4g1.8g38.4g4.2g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.6g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894