Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g64g109kcal12.2g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka42g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)151g61kcal2.6g12.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g4.3g12kcal0.6g0.1g1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g97g40kcal1.4g7.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g477kcal36g46g16.2g2g
Valittu annoskoko625g239kcal18g23g8.1g1g
Annoskoko puolitettuna313g119kcal9g11.5g4.1g0.5g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934