Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)435g487kcal100g0g9.1g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus91g118kcal2.7g1.8g11.8g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g100g279kcal17.9g0.5g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1768kcal241.2g4.6g87.6g0g
Valittu annoskoko625g884kcal120.6g2.3g43.8g0g
Annoskoko puolitettuna313g442kcal60.3g1.2g21.9g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129