Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g147g471kcal20.3g85.3g4.7g12.1g
Voi, 1 tl, 5 g22g161kcal0.2g0.2g17.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Maito, Kevyt147g68kcal4.7g7.1g2.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa294g882kcal67.6g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3264kcal188.6g205.8g184.6g25.2g
Valittu annoskoko625g1632kcal94.3g102.9g92.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna313g816kcal47.2g51.5g46.2g6.3g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281336