Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow72g203kcal12.9g45.8g0.6g7.2g
Palvikinkku HK 3%87g87kcal15.6g0.4g2.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)51g81kcal1.4g1.4g7.6g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g782kcal61g101.4g22.8g16.8g
Valittu annoskoko625g391kcal30.5g50.7g11.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna313g196kcal15.3g25.4g5.7g4.2g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281380