Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali346g73kcal4.2g11.8g0.7g7.3g
Jauheliha, sika-nauta 139g307kcal24.2g0g23.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g43g18kcal0.6g3.5g0.1g0g
Aurajuusto28g94kcal5.5g0g8g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g69g235kcal1.4g2.1g24.2g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1454kcal71.8g34.8g113g14.6g
Valittu annoskoko625g727kcal35.9g17.4g56.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g364kcal18g8.7g28.3g3.7g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072