Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 117g95kcal1.8g19.7g0.1g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Selleri, annos 50g23g3.3kcal0.2g0.7g0g0g
Lanttu 47g14kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g5.8g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g58g70kcal2g2.1g5.8g0g
Herne 47g32kcal2.4g4.4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g535kcal16.6g78.4g13.6g14.8g
Valittu annoskoko625g268kcal8.3g39.2g6.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna312g134kcal4.2g19.6g3.4g3.7g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644