Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g94g29kcal1.2g6.9g0.2g2.9g
Sipuli 26g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi472g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)9g25kcal1.2g1.1g1.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl24g20kcal0.3g1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g163kcal6g20.4g7.4g6.6g
Valittu annoskoko625g82kcal3g10.2g3.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g41kcal1.5g5.1g1.9g1.7g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816