Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika keskiarvo 106g30kcal1g4.5g0.4g2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)165g202kcal3.6g45g0.5g1.3g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )122g171kcal15.9g8g8.6g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)99g163kcal24.8g0.9g6.5g0g
Juustodippi, Pirkka 300g66g86kcal2.1g1.1g8.1g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka33g129kcal7.9g0.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1580kcal111.4g122.8g69.6g7.8g
Valittu annoskoko625g790kcal55.7g61.4g34.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g395kcal27.9g30.7g17.4g2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887