Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 280g51kcal1.6g7g1.1g2g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]40g135kcal4.8g0g14.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl160g544kcal3.2g4.8g55.9g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1618kcal34.6g25g153.2g7g
Valittu annoskoko625g809kcal17.3g12.5g76.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g405kcal8.7g6.3g38.3g1.8g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412