Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl56g73kcal7.4g0.2g4.7g0g
Sokeri 35g141kcal0g34.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g91kcal2.7g18.6g0.3g0.9g
Leivinjauhe 2g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Omenasose, omatekoinen103g133kcal0g30.7g0g1.5g
Kuohukerma,valio,2dl103g348kcal2g3.1g35.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)103g70kcal12.5g4g0.2g0g
Sokeri 16g67kcal0g16.4g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 123g84kcal1g18.7g0.1g1g
Vadelma 51g21kcal0.5g2.1g0.4g1.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g4.1g8.4kcal0g1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.5g8.6kcal2.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2104kcal56.6g262g83.2g10.6g
Valittu annoskoko625g1052kcal28.3g131g41.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g526kcal14.2g65.5g20.8g2.7g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021