Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu71g90kcal7.8g0.2g6.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl48g164kcal1g1.4g16.9g0g
Kaurahiutale 24g90kcal3.5g13.7g1.8g2.4g
Atria kevyt jauheliha422g717kcal80.1g0g42.1g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g60g199kcal9.6g3.3g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2517kcal204g37.2g167g4.8g
Valittu annoskoko625g1259kcal102g18.6g83.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g629kcal51g9.3g41.8g1.2g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203