PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 354g135kcal1g24.9g0.3g12.2g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g48.9g0.8g2.4g
Sokeri 46g185kcal0g45.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 89g126kcal11.1g0.3g9.1g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g38g203kcal0.2g0.2g22.6g0g
Maito, Kevyt24g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1828kcal40.6g248.4g66.4g29.2g
Valittu annoskoko625g914kcal20.3g124.2g33.2g14.6g
Annoskoko puolitettuna313g457kcal10.2g62.1g16.6g7.3g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219