Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g371g130kcal9.3g13g0g9.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g106g297kcal20.1g0g23.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 95g73kcal1.8g14.8g0.2g1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g53g13kcal1g1.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1023kcal64.4g58.8g47.6g22.6g
Valittu annoskoko625g512kcal32.2g29.4g23.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna313g256kcal16.1g14.7g11.9g5.7g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493