Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%160g272kcal32.1g0g16g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g289g467kcal24.2g34.6g22.8g13.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g160g192kcal3.7g7.7g16g0g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2147kcal120g84.6g141.6g27.2g
Valittu annoskoko625g1074kcal60g42.3g70.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna313g537kcal30g21.2g35.4g6.8g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257