Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 215g307kcal26.9g0.6g22g0g
Taloussuklaa, Fazer130g671kcal5.1g72.9g39.1g6.9g
Valkosuklaa panda, levy 130g52g291kcal4.4g28.6g17.7g0g
Vispikerma Flora 20%228g501kcal6.8g11.4g45.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3539kcal86.4g227g248.8g13.8g
Valittu annoskoko625g1770kcal43.2g113.5g124.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g885kcal21.6g56.8g62.2g3.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452