Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%133g227kcal26.7g0g13.3g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino133g453kcal30.7g70.6g4.9g8g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 213g72kcal6.5g10.4g0.2g0g
Ketsuppi, Felix13g12kcal0.1g2.8g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g27g75kcal5.1g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g48kcal3.7g0.3g3.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 32g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 5.3g20kcal0.6g4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1924kcal155.4g182g62.2g18.4g
Valittu annoskoko625g962kcal77.7g91g31.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g481kcal38.9g45.5g15.6g4.6g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649