Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g150g201kcal13.4g27.3g3.9g6.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)206g72kcal2.1g14.2g1g2.9g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Valkosipuli 4.5g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.6g0g
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g56g217kcal1.1g1.4g23.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki111g89kcal14.5g2.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1884kcal64.8g97.2g138.4g20.8g
Valittu annoskoko625g942kcal32.4g48.6g69.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna313g471kcal16.2g24.3g34.6g5.2g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143