Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu39g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g131g43kcal4.3g6.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 96g328kcal9.7g66.9g1.1g3.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g10g65kcal0g0g7.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki82g46kcal6.9g4.1g0.2g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g33g26kcal6.5g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Oltermanni 17%67g181kcal20.1g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1578kcal112.6g155.2g54.4g6.6g
Valittu annoskoko625g789kcal56.3g77.6g27.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g395kcal28.2g38.8g13.6g1.7g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339