Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi389g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen104g144kcal19.7g0g7.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g58g35kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Porkkana keitetty32g8.7kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Ohrasuurimo 26g84kcal2.1g16.4g0.5g2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.9g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g566kcal47.4g52.8g17.2g7g
Valittu annoskoko625g283kcal23.7g26.4g8.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g142kcal11.9g13.2g4.3g1.8g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422