Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g43g67kcal9.3g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 71g39kcal1.1g9.4g0.1g0.6g
Sieni tatti, hapero 7.1g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk3.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi426g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali21g4.5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g303kcal23.2g27.8g10.6g5.2g
Valittu annoskoko625g151kcal11.6g13.9g5.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g76kcal5.8g7g2.7g1.3g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936