Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.4g0.5g1.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.3g12kcal0.6g0.4g0.7g1g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)50g99kcal1.3g1.9g9.9g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g83g290kcal1.7g6.6g29g0g
Mansikka 73g34kcal0.4g6.1g0.1g1.4g
Banaani, kuorittu 99g86kcal1.1g18.2g0.4g1.8g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen149g89kcal0.4g20.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2150kcal37g274.8g96.4g11g
Valittu annoskoko625g1075kcal18.5g137.4g48.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g537kcal9.3g68.7g24.1g2.8g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705